PRO WEBSITE

Întrebări frecvente

PROWEBSITE.RO

Prin intermediul întrebărilor frecvente, ne străduim să vă oferim claritate și să vă ajutăm să înțelegeți mai bine serviciile noastre de creare website. Știm că fiecare proiect este unic și că pot apărea multe întrebări pe parcurs. Aici veți găsi răspunsuri la cele mai comune întrebări pe care ni le adresează clienții noștri, pentru a vă oferi o imagine completă asupra procesului nostru și a ceea ce implică colaborarea cu noi.

Dacă aveți alte întrebări, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Costurile pentru crearea unui site web variază în funcție de caracteristicile dorite, complexitatea designului și funcționalitățile adiționale. Este important să discutăm în detaliu cerințele dvs. pentru a oferi o estimare precisă.

Durata de creare a unui site web poate varia în funcție de complexitatea proiectului și cerințele dvs. Un site web simplu poate fi creat în 2 săptămâni, în timp ce un proiect mai complex ar putea dura si 2 luni.

Un site web bine făcut poate avea un impact major asupra afacerii tale. În primul rând, îți oferă o prezență online profesională și accesibilă 24/7. Clienții pot afla despre produsele și serviciile tale oricând, fără să fie limitați de programul tău de lucru.

De asemenea, un site web îți permite să atragi noi clienți prin intermediul motoarelor de căutare (SEO) și să menții legătura cu clienții existenți prin conținut actualizat și relevant. Poți folosi bloguri, newslettere și rețele sociale pentru a interacționa cu audiența ta și pentru a construi o comunitate în jurul brandului tău.

Un alt avantaj major este posibilitatea de a vinde produse sau servicii online, extinzându-ți astfel piața dincolo de limita locală. În plus, un site web bine organizat și ușor de utilizat face o impresie bună și crește încrederea clienților în afacerea ta.

În esență, un site web te ajută să fii mai vizibil, să comunici mai eficient și să îți crești vânzările.

Odată ce site-ul este gata, puteți decide dacă doriți să îl administrați singuri folosind un instrument simplu de editare (cum ar fi un panou de tip CMS) sau să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de actualizări pentru dvs. Oferim pachete de mentenanță care vă ajută să vă asigurați că site-ul este mereu actualizat și în siguranță.

Optimizarea SEO (Search Engine Optimization) este procesul de îmbunătățire a site-ului tău pentru a-l face mai vizibil în rezultatele motoarelor de căutare, cum ar fi Google. Prin SEO, te asiguri că site-ul tău apare mai sus în rezultatele căutărilor relevante pentru afacerea ta, ceea ce poate aduce mai mulți vizitatori și, implicit, potențiali clienți.

Iată cum te poate ajuta SEO:

  1. Creșterea vizibilității: Când site-ul tău apare în primele rezultate ale căutărilor, mai mulți oameni îl vor vedea. Majoritatea utilizatorilor nu trec de prima pagină a rezultatelor de căutare, așa că o poziționare bună este esențială.

  2. Atrage trafic organic: Optimizarea SEO te ajută să atragi vizitatori fără a plăti pentru reclame. Traficul organic este gratuit și constant, atâta timp cât menții site-ul bine optimizat.

  3. Îmbunătățirea experienței utilizatorilor: Un site bine optimizat SEO este, de obicei, și un site bine organizat, cu conținut de calitate și ușor de navigat. Acest lucru îmbunătățește experiența utilizatorilor, ceea ce poate duce la o rată de conversie mai mare.

  4. Credibilitate și autoritate: Site-urile care apar în primele poziții ale căutărilor sunt considerate mai credibile și de încredere de către utilizatori. Optimizarea SEO te ajută să construiești această autoritate în domeniul tău.

  5. Analiză și adaptare: Procesul de SEO implică monitorizarea performanței site-ului și ajustarea strategiilor în funcție de rezultate. Astfel, poți identifica ce funcționează și ce nu, și îți poți adapta strategia pentru a obține cele mai bune rezultate.

Procesul de design al site-ului începe cu o discuție detaliată despre obiectivele și preferințele dvs. Urmează etape precum elaborarea wireframe-urilor și a designului grafic, dezvoltarea și testarea site-ului, și în final lansarea acestuia.

Da, putem integra un blog pe site-ul dvs. Un blog vă permite să distribuiți conținut relevant și să vă conectați cu publicul dvs., îmbunătățind în același timp SEO-ul site-ului.

Da, putem integra un magazin online pe site-ul dvs. Utilizând platforme precum WooCommerce sau Shopify, puteți vinde produse și servicii direct pe site-ul dvs.

Implementăm măsuri de securitate robuste, precum certificate SSL, actualizări regulate de securitate și monitorizare continuă pentru a proteja site-ul dvs. de amenințările online.

Un site web responsiv este optimizat pentru afișare pe diferite dispozitive, cum ar fi desktop, tablete și telefoane mobile, oferind o experiență uniformă utilizatorilor. Un site non-responsiv nu se ajustează în mod automat la diferite ecrane, ceea ce poate duce la o experiență suboptimală pentru utilizatori.

După lansarea site-ului, vă putem oferi acces la un sistem de management al conținutului (CMS) prin care puteți adăuga, edita și șterge pagini, imagini și alte elemente de conținut fără a avea nevoie de cunoștințe tehnice avansate.

Oferim suport gratuit timp de 30 zile după lansarea website-ului creat de echipa noastră. Acest suport include asistență și consultanță în administrarea site-ului, rezolvarea problemelor tehnice și sprijin în gestionarea conținutului. Obiectivul nostru este să garantăm funcționarea corectă a site-ului și să satisfacem toate cerințele și necesitățile clientului. După expirarea acestei perioade, punem la dispoziție pachete personalizate de administrare pentru a asigura actualizarea și performanța optimă a website-ului.

Nu oferim servicii de gazduire web în mod direct, însă vă putem recomanda cu încredere furnizori de gazduire de încredere. De asemenea, putem ajuta la configurarea și integrarea site-ului dvs. cu serviciul de gazduire ales. Serviciile noastre de recomandare vizează furnizori scalabili, rapizi și securizați, astfel încât site-ul dvs. să fie întotdeauna online și accesibil.

În afara SEO-ului, există o varietate de strategii de marketing online pe care le putem implementa pentru a crește traficul pe site-ul dvs., cum ar fi marketingul de conținut, publicitatea PPC și strategii de social media. Discutăm împreună pentru a identifica cele mai potrivite strategii pentru afacerea dvs.

Pentru crearea website-urilor, utilizăm WordPress, o platformă robustă și versatilă care este ideală pentru o gamă largă de proiecte, de la bloguri personale la site-uri de afaceri complexe. WordPress ne permite să dezvoltăm rapid și eficient site-uri web cu design responsive, ușor de gestionat și actualizat de către utilizatori.

Pe lângă WordPress, folosim o varietate de module licențiate care extind funcționalitatea site-ului și asigură o performanță optimă și o securitate sporită. Aceste module includ instrumente pentru SEO, formulare de contact avansate, integrare cu rețele sociale, și multe altele, toate alese pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și a satisface nevoile specifice ale fiecărui proiect.

Pentru dezvoltarea front-end, aplicăm cele mai recente tehnologii și standarde web, cum ar fi HTML5, CSS3 și JavaScript, asigurându-ne că fiecare site este modern, atractiv și accesibil pe toate dispozitivele. De asemenea, utilizăm framework-uri precum Bootstrap pentru a facilita dezvoltarea rapidă și a garanta un design consistent și responsive.

Pentru proiectele mai complexe, integrăm soluții personalizate și utilizăm baze de date performante, asigurându-ne că site-ul poate gestiona eficient un volum mare de trafic și date. Colaborăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a înțelege cerințele specifice și a oferi soluții tehnologice adaptate nevoilor lor, asigurând astfel un produs final de înaltă calitate.