PRO WEBSITE
Ultima actualizare: [5/15/2024]

Termeni și Condiții

Prin utilizarea site-ului nostru și comandarea serviciilor noastre, confirmați că ați citit și ați înțeles acești Termeni și că sunteți de acord să îi respectați.

1. Introducere

Acești termeni și condiții (“Termeni”) reglementează utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru și a serviciilor oferite de [prowebsite.ro] . Prin accesarea și utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să respectați acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești Termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

2. Descrierea Serviciilor

Oferim servicii de creare și dezvoltare de website-uri personalizate în funcție de nevoile clientului. Serviciile noastre includ, dar nu se limitează la:

2.1. Pachet de Creare Site Web de Prezentare: Creăm site-uri web de prezentare atractive și funcționale, concepute pentru a prezenta afacerea, produsele sau serviciile dumneavoastră într-un mod profesionist. Aceste site-uri includ pagini de bază precum: acasă, despre noi, servicii, portofoliu și contact.

2.2. Pachet de Administrare: Oferim servicii de administrare a site-ului web care includ actualizarea conținutului, gestionarea utilizatorilor și monitorizarea performanței site-ului.

2.3. Pachet de Mentenanță: Oferim servicii de mentenanță pentru a asigura funcționarea optimă a site-ului web. Aceste servicii includ actualizări de securitate, backup-uri regulate și suport tehnic pentru remedierea problemelor tehnice.

3. Termeni de Plată

3.1. Plata Avansului: Pentru a începe un proiect, clientul este obligat să plătească un avans de 50% din prețul total al proiectului. Acest avans este nerambursabil, cu excepția cazurilor în care nu putem îndeplini obligațiile noastre contractuale.

3.2. Plata Finală: Restul de 50% din prețul total al proiectului trebuie plătit la finalizarea proiectului, înainte de livrarea și lansarea site-ului web.

3.3. Plata pentru Pachetul de Administrare și Mentenanță: Serviciile de administrare și mentenanță sunt facturate lunar sau anual, conform pachetului ales de client. Plățile se efectuează în avans integral.

3.4. Modalități de Plată: Acceptăm plăți prin transfer bancar, card de credit sau alte metode specificate pe site-ul nostru.

3.5. Întârzierea Plății: În cazul în care plățile nu sunt efectuate la timp, ne rezervăm dreptul de a suspenda lucrul la proiect și de a aplica penalități de întârziere.

4. Obligațiile Clientului

4.1. Informații Complete: Clientul se obligă să furnizeze toate informațiile necesare pentru dezvoltarea proiectului într-un mod complet și corect.

4.2. Colaborare: Clientul trebuie să colaboreze cu echipa noastră și să răspundă la solicitările de feedback într-un termen rezonabil pentru a asigura desfășurarea fluentă a proiectului.

5. Livrarea Proiectului

5.1. Termene: Vom depune toate eforturile pentru a livra proiectul în termenul stabilit. Cu toate acestea, termenele de livrare pot fi ajustate în funcție de complexitatea proiectului și de timpul de răspuns al clientului.

5.2. Revizii: În funcție de pachetul ales, clientul are dreptul la un anumit număr de revizii. Reviziile suplimentare pot fi supuse unor taxe adiționale.

6. Proprietatea Intelectuală

6.1. Drepturi de Autor: După achitarea integrală a sumei contractuale, clientul va deține drepturile de autor asupra site-ului web. Ne rezervăm dreptul de a folosi proiectul în portofoliul nostru.

7. Confidențialitate

Ne angajăm să protejăm confidențialitatea informațiilor furnizate de client și să nu le divulgăm terților fără consimțământul prealabil al acestuia, cu excepția cazurilor impuse de lege.

8. Limitarea Răspunderii

Nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere directă, indirectă, incidentală sau de altă natură care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza serviciile noastre.

9. Modificarea Termenilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe site-ul nostru și vor intra în vigoare la data publicării.

10. Utilizarea Website-ului

10.1. Drepturi de Proprietate Intelectuală: Toate conținuturile, imaginile, textele și alte materiale de pe site-ul nostru sunt protejate prin drepturi de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală. Orice utilizare neautorizată a acestora, inclusiv copierea, reproducerea, distribuirea sau modificarea, este strict interzisă fără consimțământul prealabil scris al nostru.

10.2. Permisiuni de Utilizare: Utilizatorii pot accesa și vizualiza conținutul de pe site-ul nostru doar pentru uz personal și necomercial. Orice altă utilizare necesită acordul nostru scris.

10.3. Încălcarea Drepturilor de Proprietate Intelectuală: În cazul în care suspectăm că orice conținut de pe site-ul nostru a fost copiat sau utilizat în mod neautorizat, ne rezervăm dreptul de a lua măsuri legale pentru a proteja drepturile noastre de proprietate intelectuală.

11. Legislație Aplicabilă

Acești Termeni sunt guvernați de legislația din România. Orice litigii care decurg din acești Termeni vor fi soluționate de instanțele competente din România.

12. Contact

Pentru orice întrebări sau clarificări referitoare la acești Termeni, vă rugăm să ne contactați la [office@prowebsite.ro].