PRO WEBSITE

Prețuri creare site web

Cu tarife competitive și flexibile, suntem siguri că putem oferi cea mai bună valoare pentru investiția dvs. Procesul nostru de creare site web este transparent și implică o strânsă colaborare cu clienții noștri pentru a ne asigura că rezultatul final este exact ceea ce își doresc.

START

Pachetul perfect pentru a fi vizibil online.
2.000 lei
Termen de livrare 15 zile
Ideal pentru afacerile mici și start-up-uri care doresc să își creeze o prezență online de bază. Pachetul START oferă un site web simplu și elegant, perfect pentru a vă prezenta afacerea și serviciile în mod clar și concis. Cu funcționalități esențiale și un design atractiv, acest pachet vă oferă un început solid în lumea digitală

PRO

Soluția ideală pentru a vă diferenția în mediul online.
3.000 lei
TERMEN DE livrare 20 ZILE​
Potrivit pentru afacerile în creștere care caută un site web mai complex și mai personalizat. Pachetul PRO vă oferă posibilitatea de a vă diferenția de concurență printr-un design profesional, optimizat pentru SEO și integrat cu funcționalități avansate. Cu acest pachet, veți putea să vă extindeți și să vă consolidați prezența online, atrăgând mai mulți clienți și generând mai multe conversii.

PREMIUM

Pachetul complet pentru a vă dezvolta afacerea online.
5.000 lei
TERMEN DE livrare 30 ZILE​​
Excelent pentru afacerile de top care doresc să ofere o experiență online excepțională. Pachetul PREMIUM este conceput pentru clienții care caută cea mai înaltă calitate în designul web și performanță. Cu o abordare complet personalizată, conținut deosebit și suport dedicat, acest pachet vă va ajuta să vă consolidați reputația online și să vă poziționați ca lider în domeniul dvs. de activitate.

În plus, pentru al doilea proiect de website, beneficiați de o reducere specială de 30%

Mentenanță WebSite

Preturi incepand de la
200 Lei
ABONAMENT LUNAR
Plată integrală pe 6/12 luni: 50% reducere.

Pachetul nostru de Mentenanță este esențial pentru menținerea funcționalității și securității site-ului dvs. web. Beneficiind de actualizări regulate, backup-uri de securitate și suport tehnic, veți fi asigurați că site-ul dvs. este întotdeauna actualizat și protejat împotriva amenințărilor online. Primele 30/60 de zile sunt gratuite pentru clienții care comandă un website, iar ulterior, pachetul de mentenanță este disponibil la un cost accesibil pentru a vă menține site-ul în formă optimă.

Administrare WebSite

Preturi incepand de la​
300 Lei
ABONAMENT LUNAR
Plată integrală pe 6/12 luni: 30% reducere.

Serviciul de administrare Website este soluția ideală pentru a vă gestiona și menține site-ul în condiții optime. De la actualizarea conținutului, la mentenanța tehnică și optimizarea site-ului, serviciul de administrare Website vă oferă suportul necesar pentru a vă concentra pe afacerea dvs. Cu un parteneriat deplin pentru gestionarea completă a site-ului dvs. web, veți beneficia de liniștea și siguranța deplină.

Toate pachetele sunt oferite în scop informativ și pot fi personalizate în funcție de nevoile dvs !

Metoda de plata

Poți opta fie pentru un avans de 50%, fie pentru plata integrală în momentul începerii proiectului tău web.

Avansul este o modalitate convenabilă și eficientă de a începe proiectul fără a plăti imediat costul integral. Acesta acoperă o parte din costurile totale ale proiectului, oferindu-ți astfel flexibilitate financiară.
Pe de altă parte, poți opta și pentru plata integrală în momentul începerii proiectului. Acest lucru îți permite să te bucuri de completarea proiectului fără a mai fi necesar să te ocupi de plăți ulterioare sau avansuri. Indiferent de opțiunea aleasă, te asigurăm că vei primi servicii de calitate și un website profesional, adaptat nevoilor tale.

Înainte de începerea proiectului, veți primi o factură proforma. Aceasta va conține detalii complete referitoare la costurile totale și modalitățile de plată disponibile.

Întrebări frecvente

Întrebări frecvente​

Prețurile pentru pachetele noastre sunt fixe și includ anumite funcționalități de bază. Dacă aveți nevoie de mai multe opțiuni sau funcții speciale, le putem adăuga la proiect, dar acestea vor modifica costul final. Costurile pot varia în funcție de cât de complex este proiectul și de ce lucruri suplimentare doriți să adăugați.

Costul unui website poate fi influențat de numeroși factori, printre care: designul și dezvoltarea website-ului, funcționalitățile dorite (cum ar fi un magazin online sau un sistem de rezervare), integrările cu alte platforme sau servicii, optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), gazduirea web și întreținerea ulterioară.

Costul unui site web în 2024 variază în funcție de complexitate, funcționalități și design. Pentru un site simplu, prețurile încep de la 2.000 lei. Pentru site-uri mai complexe, precum magazine online sau platforme personalizate, costurile pot depăși 6.000 lei. Aceste sume includ designul, dezvoltarea, optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) și testarea. Este recomandat să ne soliciți oferte personalizate pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț.

Costurile suplimentare pot include actualizările ulterioare ale website-ului, întreținerea și suportul tehnic continuu, costurile de gazduire web, achiziționarea de nume de domeniu și certificate SSL, precum și orice alte integrări sau funcționalități adiționale solicitate ulterior.

Oferim un nivel de suport extins care include comunicare continuă pe parcursul etapelor de creare a website-ului. Ne asigurăm că suntem în contact permanent cu dvs., discutând fiecare aspect al proiectului pentru a ne asigura că rezultatul final corespunde așteptărilor dvs. și că sunteți complet mulțumit de rezultat.

Detalierea nivelului de suport post-proiect, inclusiv întreținerea website-ului, actualizările ulterioare și suportul tehnic, oferă clienților încredere în faptul că vor beneficia de 30 de zile gratuite de asistență după finalizarea proiectului.

După această perioadă, punem la dispoziție pachete de mentenanță și administrare, care vă asigură că website-ul dvs. rămâne în condiții optime și beneficiază de suport continuu pentru întreținere și administrare.