PRO WEBSITE

Dezvoltarea website-ului

După ce am stabilit designul și am primit toate informațiile necesare de la dumneavoastră, vom începe dezvoltarea website-ului. În această fază, vom folosi cele mai noi tehnologii și instrumente pentru a crea un website modern, ușor de utilizat și optimizat pentru motoarele de căutare. De asemenea, vom asigura că website-ul dvs. este compatibil cu toate dispozitivele și platformele, pentru a garanta o experiență de utilizare excelentă pentru toți vizitatorii.

În timpul procesului de dezvoltare, veți avea acces la o versiune de test a website-ului, astfel încât să puteți urmări progresul și să puteți face sugestii sau modificări. Vom lucra împreună pentru a ne asigura că website-ul dvs. este exact așa cum doriți.

După finalizarea dezvoltării, vă vom preda website-ul complet funcțional, împreună cu toate fișierele și documentația necesară pentru a vă permite să administrați și să actualizați website-ul dvs. în viitor. De asemenea, vă vom oferi asistență și suport pentru a vă ajuta să vă familiarizați cu funcționarea website-ului și pentru a răspunde la orice întrebări sau probleme pe care le puteți întâmpina.