PRO WEBSITE

Lansare website

Dragă client,

În momentul în care website-ul tău este pregătit pentru lansare, este important să parcurgem împreună câțiva pași pentru a ne asigura că acesta este vizibil și accesibil publicului tău țintă. Iată câțiva pași pe care îi urmăm în procesul de lansare:

  1. Înregistrarea site-ului în motoarele de căutare: Înregistrăm site-ul tău în motoarele de căutare cum ar fi Google, Yahoo sau Bing, astfel încât să poată fi găsit mai ușor de către utilizatori atunci când caută anumite informații sau produse.

  2. Verificarea funcționării și compatibilității site-ului pe diverse dispozitive: Verificăm dacă site-ul tău poate fi accesat și funcționează corect pe diverse dispozitive, cum ar fi desktop-uri, laptop-uri, tablete sau telefoane mobile. Acest aspect este important pentru a asigura o experiență consistentă și plăcută pentru utilizatori, indiferent de dispozitivul folosit.

  3. Testarea performanței site-ului: Testăm performanța site-ului tău, cum ar fi timpul de încărcare a paginilor, pentru a ne asigura că site-ul se încarcă rapid și oferă o experiență plăcută utilizatorilor.

  4. Asigurarea securității site-ului: Asigurăm securitatea site-ului tău prin instalarea unui certificat SSL (Secure Sockets Layer) pentru a proteja informațiile transmise între serverul tău și utilizatorii site-ului

  5. Adăugarea site-ului tău pe Google Analytics: Adăugăm site-ul tău pe platforma Google Analytics, astfel încât să poți urmări traficul site-ului, comportamentul utilizatorilor și alte informații utile pentru a-ți îmbunătăți strategia de marketing. Veți putea monitoriza direct din panoul de administrare.

Acești pași sunt importanți pentru a ne asigura că site-ul tău este pregătit pentru lansare și poate fi găsit și accesat de către utilizatorii tăi. După lansare, vom monitoriza site-ul tău și vom face ajustări, dacă este nevoie, pentru a ne asigura că site-ul rămâne în continuare performant și eficient.

Cu respect, Echipa noastră de dezvoltare web prowebsite.ro