PRO WEBSITE

Testarea website-ului

După finalizarea dezvoltării website-ului dvs., următorul pas important este testarea acestuia înainte de lansare. Testarea are rolul de a identifica eventuale probleme sau erori care ar putea apărea în momentul în care site-ul este pus la dispoziția utilizatorilor. Testarea ne asigură că website-ul dvs. va funcționa corect și va oferi o experiență plăcută utilizatorilor.

Pentru a testa website-ul, urmăm următorii pași:

  1. Testarea funcționalității: Verificăm dacă fiecare funcționalitate de pe website funcționează corespunzător. Acest lucru include verificarea meniurilor, formularilor, butoanelor și a oricăror alte elemente interactiva de pe site-ul dvs.

  2. Verificarea designului: Verificăm dacă designul website-ului dvs. este consistent și atractiv pentru utilizatori. Ne asigurăm că culorile, fonturile și imagini folosite sunt corespunzătoare și se potrivesc cu mesajul pe care doriți să îl transmiteți.

  3. Testarea compatibilității: Verificăm dacă website-ul dvs. este compatibil cu diferitele tipuri de dispozitive (desktop, tabletă, mobil) și cu diferitele browsere web (Chrome, Firefox, Safari, Edge). Acest lucru asigură faptul că toți utilizatorii vor putea accesa și utiliza website-ul dvs.

  4. Testarea performanței: Verificăm dacă website-ul dvs. se încarcă rapid și funcționează fără întârzieri sau erori. Vom verifica, de asemenea, viteza de încărcare și timpul de răspuns al website-ului pentru a ne asigura că utilizatorii vor avea o experiență de navigare plăcută.

După finalizarea testelor și remedierea problemelor (dacă există), website-ul dvs. va fi pregătit pentru lansare. Vom fi disponibili pentru orice întrebări sau asistență în orice moment, astfel încât să vă puteți concentra pe afacerea dvs. și să lăsați partea tehnică în mâinile noastre.